استارتاپ ها در كجاي زنجيره كاريابي قرار دارند؟
طبق بررسي هاي پيدايش افراد براي اين كه بتوانند شغل مناسب خود را پيدا كرده و مشغول به فعاليت شوند يكي از گزينه هايي كه دارند اين است كه به سايت كاريابي مراجعه كنند. مثلا افرادي كه ساكن تهران هستند به مراكز كاريابي تهران مراجعه مي كنند تا بتوانند متناسب با تخصص و مهارتي كه دارند با كارفرماهاي متقاضي آشنا شوند و با آنها ارتباط برقرار كنند. يا كساني كه مايل هستند در ديگر كشورها فعاليت داشته باشند معمولا به كاريابي بين الملل مراجعه مي كنند.
اين مراكز كه ممكن است به صورت فيزيكي و حضوري به افراد خدمات ارائه كنند و يا به صورت سايت كاريابي فعاليت داشته باشند واسط بين كارفرما و متقاضي استخدام است.
آنها معمولا مي توانند رابط بين اين دو گروه باشند و افراد را به كارفرماها بر اساس رزومه اي كه به مركز يا سايت كاريابي تحويل داده شده است معرفي كنند و امكان استخدام يا تامين نيرو را براي هر دو گروه فراهم كنند.
حال سوالي كه پيش مي آيد آن است كه استارتاپ ها در كجاي زنجيره كاريابي قرار دارد؟
در پاسخ به اين سوال بايد حالت هاي مختلف را در نظر گرفت.
صاحب ايده استارتاپ در نقش كارفرما
معمولا كسي كه صاحب ايده اصلي كسب و كار نوپا يا استارتاپ است، براي انجام امور خود و تبديل ايده خلاقانه اي كه در اختيار دارد به كسب و كار پردرآمد و سودده نياز به همكاري با ساير افرادي دارد كه بتوانند به وي در اجراي ايده جديدش كمك كرده و در رسيدن استارتاپ به اهداف از پيش تعيين شده نقشي ايفا كنند.
بنابراين در اين قسمت، صاحب ايده كسب و كار يا استارت آپ مي تواند در نقش كارفرما ظاهر شده و از مراكز يا سايت كاربري درخواست معرفي افرادي صاحب صلاحيت و شايسته براي انجام امورش داشته باشد.
جذب سرمايه گذار براي تبديل ايده به عمل در استارتاپ
از سوي ديگر بسياري از كساني كه ايده خود را دارند اما نمي توانند سرمايه لازم را كسب كنند مي توانند مثلا از كاريابي تهران يا كاريابي بين الملل استفاده كنند تا به كانال ارتباطي با سرمايه گذار كه مي تواند در نقش كارفرما باشد متصل شود و بتواند ايده خلاقانه خود را به استارتاپ موفق تبديل كند.
در اين مورد، معمولا بعضي از كارفرماها هم هستند كه به دنبال ايده هاي جذاب و خلاقانه و جديد هستند. ايده هايي كه بتوانند با استفاده از آنها سرمايه گذاري لازم را كرده و سود مورد نظر خود را داشته باشند.
سايت كاريابي يا مراكز مختلفي كه با عنوان كاريابي تهران درحال ارائه خدمات هستند مي توانند در زنجيره ارتباطي اين دو گروه، نقش معرف و واسط را ايفا كنند.
افراد علاقه مند به همكاري در استارتاپ در نقش متقاضي شغل
از طرفي بسياري از افراد هم علاقه مندند به عنوان تيم همكار با استارتاپ همكاري كنند و مشاركت داشته باشند.
اين افراد مي توانند به صورت دوركاري، فريلنسري و يا استخدام همكاري داشته باشند. سايت كاربري مانند جابينجا يا مراكز كاريابي تهران يا كاريابي بين الملل مي تواند اين افراد را به هدف خود يعني يافتن كساني كه ايده هاي خلاقانه براي ايجاد كسب و كار نوپا دارند كمك كنند.
دادن ايده به افراد براي راه اندازي استارتاپ
جالب است كه بدانيد مي توان با مطالعه آگهي هايي كه در سايت كاريابي به اشتراك گذاشته مي شود و يا بررسي فرم هاي درخواست شغل يا درخواست همكاري در مراكزي مانند كاريابي تهران يا كاريابي بين الملل نيازهاي بازار كار را شناسايي كرد و براي آنها به دنبال راه حل هاي بهتر و موثرتر و اثربخش تر گشت و ممكن است همين باعث خطور ايده هاي جديد استارتاپ به ذهن فرد شود.
به گونه اي كه فرد با مطالعه و تحقيق و بررسي اين آگهي ها، از نيازهاي كارفرماها آگاه شده و سعي كند به يك نوآوري و خلاقيت در اين رابطه دست زده و همين نقطه ابتدايي براي يك ايده فوق العاده در راه اندازي و ايجاد يك استارتاپ جديد باشد.
استارتاپ در نقش كارياب
همچنين استارتاپ ها مي توانند ايده اتصال كارفرما و متقاضي اشتغال را دنبال كنند. يعني خود استارتاپ بر اساس اين ايده شكل بگيرد كه امكان اتصال كارفرماها و متقاضيان اشتغال را فراهم كرده و مثلا در قالب يك سايت كاريابي به صورت آنلاين اين كار را انجام دهد. كاري كه اين روزها انواع سايت كاريابي آن را انجام مي دهند.
مي توان با افزودن كمي چاشنه خلاقيت و ارزش افزوده به سايت كاريابي، يك استارت آپ جديد رقم زد كه بتواند در مقايسه با مراكز ديگر مثلا مراكز فعال كاريابي تهران يا كاريابي بين الملل بهتر عمل كرده و نيازهاي بازار كار را تحليل و بر اساس ايده و نگاه جديدي فعاليت تازه اي را در اين حوزه انجام دهد.
همه اين موارد به شرطي است كه شما بتوانيد انجام فعاليت خود را به نحو شايسته اي با بازدهي بهتر و سهولت بيشتر انجام دهيد.
پس ايده راه اندازي استارتاپ در اين حوزه هم مي تواند خودش ايده جالبي باشد.
علاوه بر آنكه خود اطلاعات و داده هاي موجود در سايت كاريابي يا مراكز فعالي كه در كشور فعاليت دارند مانند كاريابي تهران مي توانند منبع الهام ايده هاي جديد باشد، خود راه اندازي و توسعه سايت كاريابي و يا متفاوت با موارد مرسوم در اين بازار هم مي تواند نوعي بهره برداري از اين ايده باشد. به گونه اي كه بهانه اي براي راه اندازي يك استارتاپ جديد شوند.
كاريابي بين الملل؛ گزينه خوب براي مهاجران و يا فريلنسرها
حال كه كمي راجع به كاريابي بين الملل نوشتيم، ذكر اين نكته مهم است كه بسياري از كساني كه قصد مهاجرت و خروج از كشور دارند نياز به استفاده از خدمات سازمان هاي كاريابي بين الملل دارند. تا بتوانند به مساله اشتغال و يافتن شغل در كشور مقصد سر و سامان داده و مراحل مهاجرت را سريع تر و بهتر طي كنند.
همچنين كاريابي بين الملل مي تواند منبع يافتن همكاري هاي مختلف و فرصت هاي جديد براي مشاركت با استارتاپ هاي خارجي باشد.
به گونه اي كه افرادي كه توانايي همكاري و انجام فعاليت هاي خارج از كشور را دارند مي توانند از مراكز كاريابي بين الملل استفاده كنند تا بتوانند ضمن حضور در ايران، از درآمد ارزي بهره مند شوند.
منبع:
https://peidaiesh.com/startup/%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c/
برچسب: كسب درامد استارتاپ،
ادامه مطلب